Yoga / T'ai chi

Toon als           
Volgorde

Tai Chi

Auteur: Robertson
oefeningen voor een gezond leven

Ontdek hoe u Tai Chi kunt gebruiken om spanning kwijt te raken, kracht en flexibiliteit te verbeteren. Veel voorkomende kwalen te behandelen en uw vitaliteit en welzijn te vergroten. Leer de basis van dit oeroude Chinese systeem, waaronder ademhalingtechnieken, geconcentreerd blijven en de populaire handvorm. Leer hoe u een compleet systeem van bewegingen kunt oefenen, met volledige geïllustreerde, stapsgewijze houdingen.

Yoga feel good basisboek

Auteur: T. Fraser
Eenvoudige en effectieve oefeningen om te ontspannen

Voor iedereen die de weldadige effecten van yoga wil leren kennen maar geen tijd en zin heeft om zich eerst een weg te zoeken in de overvloed aan hulpboeken, is het Yoga Feel Good basisboek dé oplossing. Expert Tara Fraser beschrijft hierin effectieve yogaoefeningen die eenvoudig uit te voeren zijn en toch een optimale werking hebben. De heldere teksten en de duidelijk illustraties zorgen ervoor dat je zonder voorbereiding meteen aan de slag kunt gaan.

Yoga op 't werk

Auteur: Freedman / Hankes

De auteurs willen helpen deze problemen te voorkomen en zonodig te verlichten door het geven van raad en oefeningen die ons gevoel van welzijn kunnen bevorderen.
Behandeld worden o.a.
* oorzaken van fysieke en psychische stress
* mogelijkheden tot verbetering van de werkomgeving
* wat men tijdens het werk het beste kan eten en drinken om stress te voorkomen.