ISBN: 9789049201111
Kijk op Boeken Auteur: Jeroen de Zeeuw

lekker en eerlijk koken in alle seizoenen

Jeroen de Zeeuw (1981) is wat koken betreft een laatbloeier: hij begon pas op drieëntwintigjarige leeftijd, maar was direct gegrepen door het vak.
Hij groeide op op het platteland en verhuisde daarna naar Amsterdam, waardoor hij het beste van twee werelden weet te combineren: hij gebruikt eerlijke, seizoensgebonden streekproducten met moderne bereidingswijzen en steekt zo traditionele gerechten in een nieuw jasje, maar wel met
respect voor de klassieke basis. Jeroen doet niet mee aan de afslankhype; gewoon gekookt moet er worden, en als er af en toe een klontje boter bij zit, is daar niks mis mee. Hij laat zien dat de allerbeste en mooiste producten niet per se de duurste hoeven te zijn en leert je kwaliteit herkennen.

Vers! geeft op verhalende en persoonlijke wijze een kijkje in Jeroens seizoenskeuken. Het boek is ingedeeld naar de vier seizoenen, met meer dan zestig
recepten die met mooie, verhelderende foto's en een duidelijke uitleg over de producten iedereen zullen inspireren – van beginner tot hobbykok.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Vandaag voor 16.30u besteld, vandaag verzonden.
Over de staat van onze artikelen
  1. Boeken zijn altijd tweedehands en afkomstig van particulieren, kringloopwinkels en overtollige voorraad van boekhandels. Klik hier voor meer informatie over wat er allemaal aan een boek kan mankeren.
Hoe werkt kopen bij Drie voor een Tientje?
  1. U betaalt 8 euro voor één boek, exclusief verzendbijdrage.
  2. U betaalt 9 euro voor twee boeken, exclusief verzendbijdrage.
  3. U betaalt 10 euro voor drie boeken, exclusief verzendbijdrage.
  4. Elk extra boek koopt u voor 3,30 euro.
Verzendbijdrage
  1. NL: € 5,40 met DHL.
  2. BE: € 8,- met PostNL
  • subtitles product.description
    Auteur: Jeroen de Zeeuw

    lekker en eerlijk koken in alle seizoenen



    Jeroen de Zeeuw (1981) is wat koken betreft een laatbloeier: hij begon pas op drieëntwintigjarige leeftijd, maar was direct gegrepen door het vak.

    Hij groeide op op het platteland en verhuisde daarna naar Amsterdam, waardoor hij het beste van twee werelden weet te combineren: hij gebruikt eerlijke, seizoensgebonden streekproducten met moderne bereidingswijzen en steekt zo traditionele gerechten in een nieuw jasje, maar wel met

    respect voor de klassieke basis. Jeroen doet niet mee aan de afslankhype; gewoon gekookt moet er worden, en als er af en toe een klontje boter bij zit, is daar niks mis mee. Hij laat zien dat de allerbeste en mooiste producten niet per se de duurste hoeven te zijn en leert je kwaliteit herkennen.



    Vers! geeft op verhalende en persoonlijke wijze een kijkje in Jeroens seizoenskeuken. Het boek is ingedeeld naar de vier seizoenen, met meer dan zestig

    recepten die met mooie, verhelderende foto's en een duidelijke uitleg over de producten iedereen zullen inspireren – van beginner tot hobbykok.
  • library_books Kenmerken
    llustrator Michael Broekmeulen
    Publicatiedatum 20091201
    Subtitel lekker en eerlijk koken in alle seizoenen
    Taal Nederlands
    Thema Subject Code DNBF
    Verschijningsdatum november 2009
    Taal dut
    Kaarten inbegrepen Nee
    Uitgever Boekerij
    Illustrator Michael Broekmeulen
    Illustraties Nee
    Rubriekspad <Boeken><Kookboeken>
    Rubriekspad <Boeken><Biografieen & Waargebeurd><Kunst & Entertainment>
    Extra groot lettertype Nee
    Druk 1
    Gewicht (gr) 541
    Product hoogte 15
    Product breedte 170
    Product lengte 240
    Co-auteur Zeeuw, Jeroen de
    Category Biografieen & Waargebeurd
    Category Kunst & Entertainment
    Category Kookboeken
    Category Boeken
    Bindwijze Paperback
    Auteur Jeroen de Zeeuw
    Auteur Jeroen de Zeeuw | Zeeuw, Jeroen de
    Afmetingen 24 x 17 x 2 cm
    Aantal pagina's 192 pagina's
    NUR 440
  • label Onderwerpen