ISBN: 9789068342222
Kijk op Boeken Auteur: Kleynjan

Sensueel dansen en strippen is meer dan alleen maar sexy dansen. Met behulp van dit boek leer je om je innerlijke schoonheid te vinden en die op je eigen manier naar buiten te brengen.

Durf je te kijken naar je eigen sensualiteit en seksualiteit?

Durf je je eigen vooroordelen onder ogen te zien?

Durf je je kwetsbaar op te stellen?

Durf je je grenzen te verleggen?

Durf je aan te nemen dat je sensualiteit de weg is naar jouw innerlijke kracht?

Hoe leer je open te staan voor je innerlijke sensuele vrouw in plaats van haar te verbergen? Zij kan je immers alles geven ook wat je denkt te móéten vinden in een partner. Zij kan je dragen, bevestigen en bevredigen. Zij maakt je sterk in al je vrouwelijkheid, zodat je de hele wereld aankunt. Zij koestert je en laat je lachen. Zij opent al je zintuigen, zodat je bewust in het nu kan zijn.

Dit is géén boek om alleen maar te ''leren strippen'' met enkel technieken en trucjes: hoe je je kleren uit moet trekken, hoe je moet kijken en je opmaken. Het helpt je vooral om te zien wie jij van binnen bent. Wat voor een sensuele vrouw zit er binnen in jou verstopt? Wat vindt zij mooi, waar houdt zij van? 'Strip je vrij!' helpt je contact te maken met die innerlijke vrouw, ongeacht je leeftijd, confectiemaat of lichamelijke conditie.

Joyce Hellendoorn is kunstzinnig coach, zangeres en kunstenares. Ze geeft diverse trainingen op het gebied van vrouw-zijn en creatieve expressie. Van hieruit begeleidt ze mensen in het ontdekken en volgen van hun eigen unieke levensstroom. Naast het geven van workshops schrijft ze boeken, muziek, maakt ze schilderijen en organiseert ze het Lorelei-vrouwenfestival

Marielle Kleynjan heeft een passie voor ''women-empowerment''. Sinds 2004 coacht zij vrouwen op het gebied van vrouw-zijn, sensualiteit, seksualiteit en relaties. Kernthema''s in haar werk zijn eigenliefde, uit je hoofd en in je lijf, vrouwenkracht, communicatie en zusterschap.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Vandaag voor 16.30u besteld, vandaag verzonden.
Over de staat van onze artikelen
 1. Boeken zijn altijd tweedehands en afkomstig van particulieren, kringloopwinkels en overtollige voorraad van boekhandels. Klik hier voor meer informatie over wat er allemaal aan een boek kan mankeren.
Hoe werkt kopen bij Drie voor een Tientje?
 1. U betaalt 8 euro voor één boek, exclusief verzendbijdrage.
 2. U betaalt 9 euro voor twee boeken, exclusief verzendbijdrage.
 3. U betaalt 10 euro voor drie boeken, exclusief verzendbijdrage.
 4. Elk extra boek koopt u voor 3,30 euro.
Verzendbijdrage
 1. NL: € 5,40 met DHL.
 2. BE: € 8,- met PostNL
 • subtitles product.description
  Auteur: Kleynjan

  Sensueel dansen en strippen is meer dan alleen maar sexy dansen. Met behulp van dit boek leer je om je innerlijke schoonheid te vinden en die op je eigen manier naar buiten te brengen.  Durf je te kijken naar je eigen sensualiteit en seksualiteit?  Durf je je eigen vooroordelen onder ogen te zien?  Durf je je kwetsbaar op te stellen?  Durf je je grenzen te verleggen?  Durf je aan te nemen dat je sensualiteit de weg is naar jouw innerlijke kracht?  Hoe leer je open te staan voor je innerlijke sensuele vrouw in plaats van haar te verbergen? Zij kan je immers alles geven ook wat je denkt te móéten vinden in een partner. Zij kan je dragen, bevestigen en bevredigen. Zij maakt je sterk in al je vrouwelijkheid, zodat je de hele wereld aankunt. Zij koestert je en laat je lachen. Zij opent al je zintuigen, zodat je bewust in het nu kan zijn.  Dit is géén boek om alleen maar te ''leren strippen'' met enkel technieken en trucjes: hoe je je kleren uit moet trekken, hoe je moet kijken en je opmaken. Het helpt je vooral om te zien wie jij van binnen bent. Wat voor een sensuele vrouw zit er binnen in jou verstopt? Wat vindt zij mooi, waar houdt zij van? 'Strip je vrij!' helpt je contact te maken met die innerlijke vrouw, ongeacht je leeftijd, confectiemaat of lichamelijke conditie.  Joyce Hellendoorn is kunstzinnig coach, zangeres en kunstenares. Ze geeft diverse trainingen op het gebied van vrouw-zijn en creatieve expressie. Van hieruit begeleidt ze mensen in het ontdekken en volgen van hun eigen unieke levensstroom. Naast het geven van workshops schrijft ze boeken, muziek, maakt ze schilderijen en organiseert ze het Lorelei-vrouwenfestival  Marielle Kleynjan heeft een passie voor ''women-empowerment''. Sinds 2004 coacht zij vrouwen op het gebied van vrouw-zijn, sensualiteit, seksualiteit en relaties. Kernthema''s in haar werk zijn eigenliefde, uit je hoofd en in je lijf, vrouwenkracht, communicatie en zusterschap.


 • library_books Kenmerken
  Subtitel Durf Jij?
  Taal Nederlands
  Thema Subject Code VFVC
  Verschijningsdatum oktober 2008
  Publicatiedatum 20080924
  Taal dut
  Kaarten inbegrepen Nee
  Uitgever Aramith
  Illustrator Marielle Kleynjan
  Illustraties Met illustraties
  Rubriekspad <Boeken><Gezin & Relaties><Seks & Seksualiteit>
  Extra groot lettertype Nee
  Druk 1
  Gewicht (gr) 409
  Product hoogte 12
  Product breedte 210
  Product lengte 213
  Co-auteur Joop Hellendoorn
  Category Seks & Seksualiteit
  Category Gezin & Relaties
  Category Boeken
  Bindwijze Paperback
  Auteur Kleynjan
  Auteur Hellendoorn
  Auteur Marielle Kleynjan | Joop Hellendoorn
  Afmetingen 21,3 x 21 x 1,2 cm
  Aantal pagina's 120 pagina's
  NUR 865
 • label Onderwerpen