ISBN: 9789046805169
Kijk op Boeken Auteur: Jaspers

Yvon Jaspers schreef als ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds aan een aantal bekende Nederlanders: 'Herken je het gevoel van geluk als de kinderen tevreden aan tafel zitten en smakelijk genieten van hun tomatensoep, pasta, kipkluifje of gewoon een boterham met pindakaas?' Wie herkent het niet dat kinderen vaak weigeren mee te eten en alleen maar dat ene of alleen maar snoep willen eten?

Spaghetti aan het plafond is een lees/kookboek met als thema 'kind & voeding', waarin bekende ouders en grootouders vertellen over hun ervaringen aan tafel. Dit levert een reeks anekdotes, favoriete recepten en tips voor alle andere ouders en verzorgers op. Voedingsdeskundigen gaan in op verantwoord eten voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Voeding is heel belangrijk voor het welzijn van kinderen, en daar zet het Ronald McDonald Kinderfonds zich dagelijks voor in. De opbrengst van het boek gaat daarom naar de Ronald McDonald huizen en projecten in Nederland.
Yvon Jaspers schuift aan bij: prins Maurits & prinses Marilène, Angela Groothuizen, Robert ten Brink, Anita Witzier, Ed Nijpels, Arnold Vanderlyde, Barry Atsma, Erik van der Hoff, Frank Groothof, Henkjan Smits, Isa Hoes & Antonie Kamerling, Jochem van Gelder, Jonnie & Thérèse Boer, Karin de Groot, Leontine Borsato, Marjolijn Touw, Rick Engelkes, Jeroen Latijnhouwers, Rik Felderhof en Willeke Alberti.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Vandaag voor 16.30u besteld, vandaag verzonden.
Over de staat van onze artikelen
 1. Boeken zijn altijd tweedehands en afkomstig van particulieren, kringloopwinkels en overtollige voorraad van boekhandels. Klik hier voor meer informatie over wat er allemaal aan een boek kan mankeren.
Hoe werkt kopen bij Drie voor een Tientje?
 1. U betaalt 8 euro voor één boek, exclusief verzendbijdrage.
 2. U betaalt 9 euro voor twee boeken, exclusief verzendbijdrage.
 3. U betaalt 10 euro voor drie boeken, exclusief verzendbijdrage.
 4. Elk extra boek koopt u voor 3,30 euro.
Verzendbijdrage
 1. NL: € 5,40 met DHL.
 2. BE: € 8,- met PostNL
 • subtitles product.description
  Auteur: Jaspers


  Yvon Jaspers schreef als ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds aan een aantal bekende Nederlanders: 'Herken je het gevoel van geluk als de kinderen tevreden aan tafel zitten en smakelijk genieten van hun tomatensoep, pasta, kipkluifje of gewoon een boterham met pindakaas?' Wie herkent het niet dat kinderen vaak weigeren mee te eten en alleen maar dat ene of alleen maar snoep willen eten?  Spaghetti aan het plafond is een lees/kookboek met als thema 'kind & voeding', waarin bekende ouders en grootouders vertellen over hun ervaringen aan tafel. Dit levert een reeks anekdotes, favoriete recepten en tips voor alle andere ouders en verzorgers op. Voedingsdeskundigen gaan in op verantwoord eten voor kinderen van 2 tot 12 jaar.  Voeding is heel belangrijk voor het welzijn van kinderen, en daar zet het Ronald McDonald Kinderfonds zich dagelijks voor in. De opbrengst van het boek gaat daarom naar de Ronald McDonald huizen en projecten in Nederland.

  Yvon Jaspers schuift aan bij: prins Maurits & prinses Marilène, Angela Groothuizen, Robert ten Brink, Anita Witzier, Ed Nijpels, Arnold Vanderlyde, Barry Atsma, Erik van der Hoff, Frank Groothof, Henkjan Smits, Isa Hoes & Antonie Kamerling, Jochem van Gelder, Jonnie & Thérèse Boer, Karin de Groot, Leontine Borsato, Marjolijn Touw, Rick Engelkes, Jeroen Latijnhouwers, Rik Felderhof en Willeke Alberti.
 • library_books Kenmerken
  Taal dut
  Publicatiedatum 20081116
  Soort Met illustraties in kleur
  Subtitel eten met kinderen
  Taal Nederlands
  Thema Subject Code DNC
  Verschijningsdatum december 2008
  Vertaald uit het Nederlands
  Kaarten inbegrepen Nee
  ISBN13 9789046805169
  ISBN10 9046805166
  Uitgever Nieuw Amsterdam
  Illustraties Met illustraties in kleur
  Gewicht 483,00 gram
  Gemiddelde leestijd 5 h
  Rubriekspad <Boeken>
  Rubriekspad <Boeken><Biografieen & Waargebeurd>
  Extra groot lettertype Nee
  Druk 1
  Gewicht (gr) 483
  Product hoogte 16
  Product breedte 191
  Product lengte 241
  Category Boeken
  Category Biografieen & Waargebeurd
  Bindwijze Paperback
  Auteur Jaspers
  Auteur Y. Jaspers
  Afmetingen 16x241x191 mm
  Afmetingen 24,1 x 19,1 x 1,6 cm
  Aantal pagina's 196 pagina's
  NUR 400
 • label Onderwerpen