ISBN: 9789059407541
Kijk op Boeken Auteur: Joris de Sutter

Ontdek! - Ontdek Android voor zakelijk gebruik 1e druk is een boek van Joris de Sutter uitgegeven bij Duuren Media, Van. ISBN 9789059407541

Android is Googles besturingssysteem voor smartphones en tablets. Dit boek beschrijft hoe je Android optimaal in een zakelijke omgeving gebruikt. Daarbij wordt speciaal aandacht besteed aan de mogelijkheden, veiligheid, snelheid, efficiëntie, bestandsuitwisseling en meer. Maar ook zaken als connectiviteit blijven niet onbesproken in dit handzame en kleurrijke boek. Uit de inhoud: - Hardware: Ken de systeemspecificaties voor de hardware om efficiënt te kunnen werken. - Beveiliging: Ontvang tips om veilig onderweg te kunnen werken. - Efficiëntie: Zo haalt u het beste uit uw (mobiele) internetverbinding - Cloud: Synchroniseer documenten en gegevens en wissel data met andere systemen uit. - Aan de slag: Werk effectief met officetoepassingen, PDF-apps, grafische apps en meer. - Connectiviteit: Verbind met andere hardware, zoals (presentatie)schermen en kantoorcomputers. - Onderweg: Maak optimaal gebruik van de locatie voorzieningen die Android te bieden heeft.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Vandaag voor 16.30u besteld, vandaag verzonden.
Over de staat van onze artikelen
 1. Boeken zijn altijd tweedehands en afkomstig van particulieren, kringloopwinkels en overtollige voorraad van boekhandels. Klik hier voor meer informatie over wat er allemaal aan een boek kan mankeren.
Hoe werkt kopen bij Drie voor een Tientje?
 1. U betaalt 8 euro voor één boek, exclusief verzendbijdrage.
 2. U betaalt 9 euro voor twee boeken, exclusief verzendbijdrage.
 3. U betaalt 10 euro voor drie boeken, exclusief verzendbijdrage.
 4. Elk extra boek koopt u voor 3,30 euro.
Verzendbijdrage
 1. NL: € 5,40 met DHL.
 2. BE: € 8,- met PostNL
 • subtitles product.description
  Auteur: Joris de Sutter

  Ontdek! - Ontdek Android voor zakelijk gebruik 1e druk is een boek van Joris de Sutter uitgegeven bij Duuren Media, Van. ISBN 9789059407541  Android is Googles besturingssysteem voor smartphones en tablets. Dit boek beschrijft hoe je Android optimaal in een zakelijke omgeving gebruikt. Daarbij wordt speciaal aandacht besteed aan de mogelijkheden, veiligheid, snelheid, efficiëntie, bestandsuitwisseling en meer. Maar ook zaken als connectiviteit blijven niet onbesproken in dit handzame en kleurrijke boek. Uit de inhoud: - Hardware: Ken de systeemspecificaties voor de hardware om efficiënt te kunnen werken. - Beveiliging: Ontvang tips om veilig onderweg te kunnen werken. - Efficiëntie: Zo haalt u het beste uit uw (mobiele) internetverbinding - Cloud: Synchroniseer documenten en gegevens en wissel data met andere systemen uit. - Aan de slag: Werk effectief met officetoepassingen, PDF-apps, grafische apps en meer. - Connectiviteit: Verbind met andere hardware, zoals (presentatie)schermen en kantoorcomputers. - Onderweg: Maak optimaal gebruik van de locatie voorzieningen die Android te bieden heeft.
 • library_books Kenmerken
  Verschijningsdatum augustus 2014
  Uitgever Duuren Media, Van
  Thema Subject Code UK
  Taal Nederlands
  Publicatiedatum 20140805
  Publicatiedatum 20140724
  Taal dut
  Uitgever Van Duuren Informatica
  Illustraties Met illustraties
  Rubriekspad <Boeken><Computers & Informatica><Computer hardware>
  Druk 1
  Category Boeken
  Category Computers & Informatica
  Category Computer hardware
  Bindwijze Paperback
  Auteur Joris de Sutter
  Afmetingen 23,8 x 17,1 x 1 cm
  Aantal pagina's 136 pagina's
  NUR 987
 • label Onderwerpen