ISBN: 9789027418203
Kijk op Boeken Auteur: H. van Beek

Ambachtelijke lekkernijen van vaderlandse bodem: eerlijke producten van hoge kwaliteit, vaak volgens eeuwenoude tradities geproduceerd

Nederlands Culinair Erfgoed is een reisgids langs dorpen, steden en streken waar o.a. traditionele worsten en kazen, exquise likeuren en jenevers, geurende koffie, vers vlees en heerlijke zoetigheden worden gemaakt. Per provincie laat een chef-kok, waaronder Jonnie Boer, zich inspireren door de streekproducten. En creëert hiermee op eigen wijze een heerlijk erfgoedrecept. Ook wordt er bezoekersinformatie gegeven en staan de gegevens van proeverijen vermeld.

Hein van Beek en Paul Blomberg adviseren bedrijven op het gebied van marketing en communicatie. Hein van Beek schrijft voor een aantal gerenommeerde bladen en kranten over toerisme en vrije tijdsbesteding, waaronder in Seasons en Het Financiële Dagblad. Hij is tevens auteur van een aantal reisgidsen.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Vandaag voor 12.00u besteld, vandaag verzonden.
Over de staat van onze artikelen
  1. Boeken zijn altijd tweedehands en afkomstig van particulieren, kringloopwinkels en overtollige voorraad van boekhandels. Klik hier voor meer informatie over wat er allemaal aan een boek kan mankeren.
Hoe werkt kopen bij Drie voor een Tientje?
  1. U betaalt 8 euro voor één boek, exclusief verzendbijdrage.
  2. U betaalt 9 euro voor twee boeken, exclusief verzendbijdrage.
  3. U betaalt 10 euro voor drie boeken, exclusief verzendbijdrage.
  4. Elk extra boek koopt u voor 3,33 euro.
Verzendbijdrage
  1. NL: € 6,25 met DHL.
  2. Verzending naar Belgie is niet mogelijk
  • subtitles product.description
    Auteur: H. van Beek

    Ambachtelijke lekkernijen van vaderlandse bodem: eerlijke producten van hoge kwaliteit, vaak volgens eeuwenoude tradities geproduceerd



    Nederlands Culinair Erfgoed is een reisgids langs dorpen, steden en streken waar o.a. traditionele worsten en kazen, exquise likeuren en jenevers, geurende koffie, vers vlees en heerlijke zoetigheden worden gemaakt. Per provincie laat een chef-kok, waaronder Jonnie Boer, zich inspireren door de streekproducten. En creëert hiermee op eigen wijze een heerlijk erfgoedrecept. Ook wordt er bezoekersinformatie gegeven en staan de gegevens van proeverijen vermeld.



    Hein van Beek en Paul Blomberg adviseren bedrijven op het gebied van marketing en communicatie. Hein van Beek schrijft voor een aantal gerenommeerde bladen en kranten over toerisme en vrije tijdsbesteding, waaronder in Seasons en Het Financiële Dagblad. Hij is tevens auteur van een aantal reisgidsen.


  • library_books Kenmerken
    NUR 510
    Aantal pagina's 277 pagina's
    Afmetingen 19,7 x 12,3 x 2,2 cm
    Auteur Hein van Beek | P. Blomberg
    Auteur H. van Beek
    Auteur P. Blomberg
    Bindwijze Hardcover
    Category Reizen
    Category Reisgidsen
    Category Boeken
    Co-auteur P. Blomberg
    Product lengte 197
    Product breedte 123
    Product hoogte 22
    Gewicht (gr) 446
    Druk 1
    Druk 1e druk
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Reizen><Reisgidsen>
    Illustraties Met illustraties
    ISBN13 9789027418203
    Kaarten inbegrepen Ja
    Taal dut
    Originele taal nl
    Publicatiedatum 20050701
    Subtitel reisgids langs ambachtelijke lekkernijen van vaderlandse bodem
    Taal Nederlands
    Thema Subject Code WTH
    Uitgever Spectrum
    Verschijningsdatum september 2005
  • label Onderwerpen