Styling / Mode / Handwerken

Toon als           
Volgorde

300 Haaktips & technieken

Auteur: Eaton
Een onmisbaar handboek met tips voor verschilende haakmethoden

Rijk met kleurenfoto's en -tekeningen geillustreerd haakboek. Beschrijft verschillende haaktechnieken en hoe een patroon te ontwerpen. Bevat veen nieuwe suggesties om nieuwe vaardigheden uit te proberen. Het boek heeft voorin een overzichtelijke inhoudsopgave. Achterin zijn een register en praktische informatie (maattabellen, een uitslaande lijst met haakafkortingen) te vinden.

Body contour

Auteur: Vollering

Gezonder en verantwoorder leven wil en kan iedereen. Body Contour is dé methode om mensen die hiermee van start willen gaan te begeleiden en reikt je de handvatten om het ook vol te houden. Het doet er niet toe hoe oud je bent, hoeveel je weegt of hoeveel je tot nu toe aan sport hebt gedaan, met Body Contour maak je een begin met je nieuwe levens-stijl. De combinatie sport, voeding en ontspanning is een nieuw concept dat staat voor een moderne methode die, zonder dat het moeite kost, door iedereen beoefend kan worden.

Eigentijds wonen met antiek & curiosa

Auteur: Molesworth
Van veilinghuis tot vlooienmakrt

In dit inspirerende boek toont Melanie Molesworth hoe men zijn huis een geheel eigen aanzien kan geven door voorwerpen te gebruiken die eerder door een ander werden afgedankt. Oude spullen kunnen vele vormen hebben: van kerkbanken tot grote chesterfields, van door de zon verbleekte gordijnen tot geruite wollen dekens, van wasmanden en lampen tot tuingereedschap. Er is alleen wat fantasie nodig om al deze afdankertjes op te knappen en ze een nieuwe kans te geven. In deze materialistische tijd is het een goed en milieuvriendelijk idee om voorwerpen uit het verleden te hergebruiken en te restaureren, zodat ze in een eigentijds interieur een plaats krijgen waar ze gekoesterd kunnen worden.

Feest!

Auteur: G. van Delden

Feest! Is een onmisbaar boek voor elke hippe moeder die graag de blits maakt, maar daar niet al te veel tijd aan kwijt wil zijn. Een kleurrijk boek vol inspiratie, dat je veel goedkeurende en jaloerse blikken zal opleveren op het schoolplein.

Gezichtsfitness

Auteur: Mahaya Muni

In Gezichtfitness gaan we aan de slag met uw gezichtsspieren!
Hoeveel mensen gaan er niet naar een sportschool om de algehele conditie van het lijf te verbeteren? Supergoed natuurlijk, want we worden steeds ouder en we moeten ons lichaam fit houden. Maar. . . wist u dat we meer dan 46 aangezichtsspieren hebben? De spieren in ons gezicht zijn evenveel gebaat met training als de rest van ons lijf; ze worden net zo oud. .
Als u zich aanwendt om - het liefste dagelijks - tenminste drie keer in de week een kwartier tijd te besteden aan de oefeningen die in dit boek worden gegeven worden uw spieren sterker.
En sterker betekent een strakkere huid.
* De oefeningen in dit boek versterken uw
gezichtsspieren
* Aandacht voor voorhoofd, kin, neus, ogen, lippen
en wangen
* Werk actief aan een strakkere huid
* Veel foto's en duidelijke uitleg
* Plus tips voor de verzorging van uw gezicht
én ontspanningsoefeningen

Handboek beauty en style

Auteur: onbekend
haar, huid, mode en make-up

Wie wil zich niet gezond en mooi voelen? In dit handboek staan allerlei tips over de laatste trends op het gebied van haar, make-up en huidverzorging. Ook komen recepten voor zelfgemaakte cosmetica en huidverzorging aan de orde. Dit handboek is voor iedereen die in uiterlijke verzorging interesse heeft ,zeer geschikt!

Het datingboekje

Auteur: Sarah Tomczak

Zelfvertrouwen is het geheim van een opwindend liefdesleven. Je bent natuurlijk een begaafde, beeldschone, intelligente, glamoureuze, sexy en hippe vrouw die zich niets laat wijsmaken over het leven en relaties, maar weet de buitenwereld dat eigenlijk wel? Leer je lichaam lief te hebben, je verstand aan te scherpen en iedere man te betoveren. Verander de manier waarop anderen je zien - en de manier waarop je jezelf ziet.

Het kruidenboek

Auteur: Newdick
Inspirerende ideeen voor keuken-, kosmetisch, decoratief en creatief gebruik van kruiden

Meer dan 50 populaire kruiden. Recepten voor weelderige taarten, smakelijke broden en bijzondere salades en voorgerechten. Decoratieve accessoires voor in huis, inclusief kruidenzakjes, kussens, potpourri's en boeketten. Kransen van gedroogde en verse kruiden, feestelijke decoraties met kruiden en gemengde kruidenbeplanting voor een kleurige opmaak voor binnen en buiten. Produkten met versterkende kruiden voor een natuurlijke gezondheid en schoonheid van gezicht, lichaam en haar. Gemakkelijk te volgen recepten en instructies begeleid door stap-voor-stap fotografie.