Styling / Mode / Handwerken

Toon als           
Volgorde

Body contour

Auteur: Vollering

Gezonder en verantwoorder leven wil en kan iedereen. Body Contour is dé methode om mensen die hiermee van start willen gaan te begeleiden en reikt je de handvatten om het ook vol te houden. Het doet er niet toe hoe oud je bent, hoeveel je weegt of hoeveel je tot nu toe aan sport hebt gedaan, met Body Contour maak je een begin met je nieuwe levens-stijl. De combinatie sport, voeding en ontspanning is een nieuw concept dat staat voor een moderne methode die, zonder dat het moeite kost, door iedereen beoefend kan worden.

Feest!

Auteur: G. van Delden

Feest! Is een onmisbaar boek voor elke hippe moeder die graag de blits maakt, maar daar niet al te veel tijd aan kwijt wil zijn. Een kleurrijk boek vol inspiratie, dat je veel goedkeurende en jaloerse blikken zal opleveren op het schoolplein.

Gezichtsfitness

Auteur: Mahaya Muni

In Gezichtfitness gaan we aan de slag met uw gezichtsspieren!
Hoeveel mensen gaan er niet naar een sportschool om de algehele conditie van het lijf te verbeteren? Supergoed natuurlijk, want we worden steeds ouder en we moeten ons lichaam fit houden. Maar. . . wist u dat we meer dan 46 aangezichtsspieren hebben? De spieren in ons gezicht zijn evenveel gebaat met training als de rest van ons lijf; ze worden net zo oud. .
Als u zich aanwendt om - het liefste dagelijks - tenminste drie keer in de week een kwartier tijd te besteden aan de oefeningen die in dit boek worden gegeven worden uw spieren sterker.
En sterker betekent een strakkere huid.
* De oefeningen in dit boek versterken uw
gezichtsspieren
* Aandacht voor voorhoofd, kin, neus, ogen, lippen
en wangen
* Werk actief aan een strakkere huid
* Veel foto's en duidelijke uitleg
* Plus tips voor de verzorging van uw gezicht
én ontspanningsoefeningen

Handboek beauty en style

Auteur: onbekend
haar, huid, mode en make-up

Wie wil zich niet gezond en mooi voelen? In dit handboek staan allerlei tips over de laatste trends op het gebied van haar, make-up en huidverzorging. Ook komen recepten voor zelfgemaakte cosmetica en huidverzorging aan de orde. Dit handboek is voor iedereen die in uiterlijke verzorging interesse heeft ,zeer geschikt!

Handboek breien

Auteur: J.Dovcova

Breien behoort tot de hobby’s die de Iaatste tijd steeds populairder zijn geworden. Handwerken bieden ontspanning, zorgen dat we even rust nemen in ons drukke bestaan en zijn ook een ideale hobby voor wie graag iets creéert — voor uw of andermans plezier, of om uw ideeen te realiseren. Of u nu pas net met breien begint ofdat u alleen nieuwe inspiratie en nieuwe vormen zoekt, dit boek zult u zeker interessant vinden. U wordt de koningin van breinaalden!

Het handboek breien
- geeft professionele adviezen over de keuze van breigaren, breinaalden en leert u de basistechnieken;
. bevat eenvoudige en meer ingewikkelde breipatronen en laat u kennis nemen met diverse mogelijkheden en combinaties die u zelf verder kunt ontwikkelen;
. geeft tal van originele breivoorbeelden die uw huis gezelliger zullen maken, geschikt voor kinderen en volwassenen, stap voor stap uitgelegd.

Het datingboekje

Auteur: Sarah Tomczak

Zelfvertrouwen is het geheim van een opwindend liefdesleven. Je bent natuurlijk een begaafde, beeldschone, intelligente, glamoureuze, sexy en hippe vrouw die zich niets laat wijsmaken over het leven en relaties, maar weet de buitenwereld dat eigenlijk wel? Leer je lichaam lief te hebben, je verstand aan te scherpen en iedere man te betoveren. Verander de manier waarop anderen je zien - en de manier waarop je jezelf ziet.

Het kruidenboek

Auteur: Newdick
Inspirerende ideeen voor keuken-, kosmetisch, decoratief en creatief gebruik van kruiden

Meer dan 50 populaire kruiden. Recepten voor weelderige taarten, smakelijke broden en bijzondere salades en voorgerechten. Decoratieve accessoires voor in huis, inclusief kruidenzakjes, kussens, potpourri's en boeketten. Kransen van gedroogde en verse kruiden, feestelijke decoraties met kruiden en gemengde kruidenbeplanting voor een kleurige opmaak voor binnen en buiten. Produkten met versterkende kruiden voor een natuurlijke gezondheid en schoonheid van gezicht, lichaam en haar. Gemakkelijk te volgen recepten en instructies begeleid door stap-voor-stap fotografie.

Het Sonoma Dieet

Auteur: Guttersen

HET SONOMA DIEET DOET HET VOLGENDE:
• Afvallen in 3 fasen
• Na 10 dagen al verbluffend resultaat
• Gezonder eten
• Strakker in je vel zitten

DIT IS HET GEHEIM
• De nadruk ligt op de 10 power foods: olijfolie, tomaten, broccoli, spinazie, amandelen, Spaanse peper, bosbessen, druiven, aardbeien en gehele granen.
• Wijn is een belangrijk onderdeel van het dieet.
• Kleinere porties i. p. v. calorieën tellen.
• Meer groenten en granen en de rest met mate blijven eten.

HE. . .