Styling / Mode / Handwerken

Toon als           
Volgorde

Body contour

Auteur: Vollering

Gezonder en verantwoorder leven wil en kan iedereen. Body Contour is dé methode om mensen die hiermee van start willen gaan te begeleiden en reikt je de handvatten om het ook vol te houden. Het doet er niet toe hoe oud je bent, hoeveel je weegt of hoeveel je tot nu toe aan sport hebt gedaan, met Body Contour maak je een begin met je nieuwe levens-stijl. De combinatie sport, voeding en ontspanning is een nieuw concept dat staat voor een moderne methode die, zonder dat het moeite kost, door iedereen beoefend kan worden.

Buitenkamers

Auteur: Stevens
Ontwerp de perfecte leefruimte buiten

Dit boek laat zien hoe we de ruimte rond het huis kunnen gebruiken op een spannende en praktische manier. De grens tussen binnen en buiten vervaagt: planten gaan naar binnen en vloeren naar buiten. In deel 1 komt het leven in de tuin aan bod: relaxen, eten, spelen en werken. In deel 2 het ontwerpen van een buitenkamer. In deel 3 de structuur van wanden, vloeren en erfafscheidingen. In het laatste deel aandacht voor decoratie en licht. Een boek dat perfect aansluit op de trend van nu.

Durf - Verf

Nuttige tips, handige wenken en unieke ideeën voor het huis en het interieur ;;;Budgetvriendelijke inspiratie voor handige Harry's
Klaar voor nieuwe ideeën voor je interieur? Een simpel trucje om kleuren te kiezen bijvoorbeeld, of de gouden regel om er creatief mee om te springen, of bijzondere effecten met afwasborstel, voegijzer of je blote voeten? Van verfpret met kinderen tot eenvoudige ingrepen waardoor kamers knusser, ruimer of hoger aanvoelen. Of die een gang er verschillend uit laten zien wanneer je er van de ene kant in loopt of van de andere. Een massa kneepjes die ik met plezier verklap, zodat je kunt ontdekken hoe een likje verf wonderen kan doen. Veel plezier ermee.

Feest!

Auteur: G. van Delden

Feest! Is een onmisbaar boek voor elke hippe moeder die graag de blits maakt, maar daar niet al te veel tijd aan kwijt wil zijn. Een kleurrijk boek vol inspiratie, dat je veel goedkeurende en jaloerse blikken zal opleveren op het schoolplein.

Gezichtsfitness

Auteur: Mahaya Muni

In Gezichtfitness gaan we aan de slag met uw gezichtsspieren!
Hoeveel mensen gaan er niet naar een sportschool om de algehele conditie van het lijf te verbeteren? Supergoed natuurlijk, want we worden steeds ouder en we moeten ons lichaam fit houden. Maar. . . wist u dat we meer dan 46 aangezichtsspieren hebben? De spieren in ons gezicht zijn evenveel gebaat met training als de rest van ons lijf; ze worden net zo oud. .
Als u zich aanwendt om - het liefste dagelijks - tenminste drie keer in de week een kwartier tijd te besteden aan de oefeningen die in dit boek worden gegeven worden uw spieren sterker.
En sterker betekent een strakkere huid.
* De oefeningen in dit boek versterken uw
gezichtsspieren
* Aandacht voor voorhoofd, kin, neus, ogen, lippen
en wangen
* Werk actief aan een strakkere huid
* Veel foto's en duidelijke uitleg
* Plus tips voor de verzorging van uw gezicht
én ontspanningsoefeningen

Handboek beauty en style

Auteur: onbekend
haar, huid, mode en make-up

Wie wil zich niet gezond en mooi voelen? In dit handboek staan allerlei tips over de laatste trends op het gebied van haar, make-up en huidverzorging. Ook komen recepten voor zelfgemaakte cosmetica en huidverzorging aan de orde. Dit handboek is voor iedereen die in uiterlijke verzorging interesse heeft ,zeer geschikt!

Handboek breien

Auteur: J.Dovcova

Breien behoort tot de hobby’s die de Iaatste tijd steeds populairder zijn geworden. Handwerken bieden ontspanning, zorgen dat we even rust nemen in ons drukke bestaan en zijn ook een ideale hobby voor wie graag iets creéert — voor uw of andermans plezier, of om uw ideeen te realiseren. Of u nu pas net met breien begint ofdat u alleen nieuwe inspiratie en nieuwe vormen zoekt, dit boek zult u zeker interessant vinden. U wordt de koningin van breinaalden!

Het handboek breien
- geeft professionele adviezen over de keuze van breigaren, breinaalden en leert u de basistechnieken;
. bevat eenvoudige en meer ingewikkelde breipatronen en laat u kennis nemen met diverse mogelijkheden en combinaties die u zelf verder kunt ontwikkelen;
. geeft tal van originele breivoorbeelden die uw huis gezelliger zullen maken, geschikt voor kinderen en volwassenen, stap voor stap uitgelegd.

Handboek voor de werkende moeder

Auteur: Elvan Bayraktaroglu

Nadat je een maand of negen met een dikke buik hebt rondgehobbeld, een kind uit je lichaam hebt geperst en met chronisch slaapgebrek drie maanden met een lurkende baby op de bank hebt gezeten, moet je toch echt weer aan de slag. Maar hoe combineer je een kind met een carrière?

Handboek voor de werkende moede helpt je op weg. Elvan putte rijkelijk uit haar eigen ervaring, prak ook met andere moeders en psychologen. Ze vertelt met veel humor over mamadagen, het ritueel affakkelen van positiekleding en hét product voor de werkende moeder: de badjas. Maar bovenal staat dit boek bomvol met praktische tips, onder andere over:
• wat je moet regelen als je weet dat je zwanger bent
• je rechten als zwangere vrouw of moeder op je werk
• solliciteren na je bevalling
• het organiseren van je baan, het huishouden en je sociale leven Het resultaat is een vermakelijke, herkenbare en onmisbare survivalgids voor iedere werkende moeder.