Styling / Mode / Handwerken

Toon als           
Volgorde

300 Haaktips & technieken

Auteur: Eaton
Een onmisbaar handboek met tips voor verschilende haakmethoden

Rijk met kleurenfoto's en -tekeningen geillustreerd haakboek. Beschrijft verschillende haaktechnieken en hoe een patroon te ontwerpen. Bevat veen nieuwe suggesties om nieuwe vaardigheden uit te proberen. Het boek heeft voorin een overzichtelijke inhoudsopgave. Achterin zijn een register en praktische informatie (maattabellen, een uitslaande lijst met haakafkortingen) te vinden.

Body contour

Auteur: Vollering

Gezonder en verantwoorder leven wil en kan iedereen. Body Contour is dé methode om mensen die hiermee van start willen gaan te begeleiden en reikt je de handvatten om het ook vol te houden. Het doet er niet toe hoe oud je bent, hoeveel je weegt of hoeveel je tot nu toe aan sport hebt gedaan, met Body Contour maak je een begin met je nieuwe levens-stijl. De combinatie sport, voeding en ontspanning is een nieuw concept dat staat voor een moderne methode die, zonder dat het moeite kost, door iedereen beoefend kan worden.

Durf - Verf

Nuttige tips, handige wenken en unieke ideeën voor het huis en het interieur ;;;Budgetvriendelijke inspiratie voor handige Harry's
Klaar voor nieuwe ideeën voor je interieur? Een simpel trucje om kleuren te kiezen bijvoorbeeld, of de gouden regel om er creatief mee om te springen, of bijzondere effecten met afwasborstel, voegijzer of je blote voeten? Van verfpret met kinderen tot eenvoudige ingrepen waardoor kamers knusser, ruimer of hoger aanvoelen. Of die een gang er verschillend uit laten zien wanneer je er van de ene kant in loopt of van de andere. Een massa kneepjes die ik met plezier verklap, zodat je kunt ontdekken hoe een likje verf wonderen kan doen. Veel plezier ermee.

Eigentijds wonen met antiek & curiosa

Auteur: Molesworth
Van veilinghuis tot vlooienmakrt

In dit inspirerende boek toont Melanie Molesworth hoe men zijn huis een geheel eigen aanzien kan geven door voorwerpen te gebruiken die eerder door een ander werden afgedankt. Oude spullen kunnen vele vormen hebben: van kerkbanken tot grote chesterfields, van door de zon verbleekte gordijnen tot geruite wollen dekens, van wasmanden en lampen tot tuingereedschap. Er is alleen wat fantasie nodig om al deze afdankertjes op te knappen en ze een nieuwe kans te geven. In deze materialistische tijd is het een goed en milieuvriendelijk idee om voorwerpen uit het verleden te hergebruiken en te restaureren, zodat ze in een eigentijds interieur een plaats krijgen waar ze gekoesterd kunnen worden.

Feest!

Auteur: G. van Delden

Feest! Is een onmisbaar boek voor elke hippe moeder die graag de blits maakt, maar daar niet al te veel tijd aan kwijt wil zijn. Een kleurrijk boek vol inspiratie, dat je veel goedkeurende en jaloerse blikken zal opleveren op het schoolplein.

Gezichtsfitness

Auteur: Mahaya Muni

In Gezichtfitness gaan we aan de slag met uw gezichtsspieren!
Hoeveel mensen gaan er niet naar een sportschool om de algehele conditie van het lijf te verbeteren? Supergoed natuurlijk, want we worden steeds ouder en we moeten ons lichaam fit houden. Maar. . . wist u dat we meer dan 46 aangezichtsspieren hebben? De spieren in ons gezicht zijn evenveel gebaat met training als de rest van ons lijf; ze worden net zo oud. .
Als u zich aanwendt om - het liefste dagelijks - tenminste drie keer in de week een kwartier tijd te besteden aan de oefeningen die in dit boek worden gegeven worden uw spieren sterker.
En sterker betekent een strakkere huid.
* De oefeningen in dit boek versterken uw
gezichtsspieren
* Aandacht voor voorhoofd, kin, neus, ogen, lippen
en wangen
* Werk actief aan een strakkere huid
* Veel foto's en duidelijke uitleg
* Plus tips voor de verzorging van uw gezicht
én ontspanningsoefeningen

Handboek beauty en style

Auteur: onbekend
haar, huid, mode en make-up

Wie wil zich niet gezond en mooi voelen? In dit handboek staan allerlei tips over de laatste trends op het gebied van haar, make-up en huidverzorging. Ook komen recepten voor zelfgemaakte cosmetica en huidverzorging aan de orde. Dit handboek is voor iedereen die in uiterlijke verzorging interesse heeft ,zeer geschikt!

Handboek voor de moderne stiefmoeder

Auteur: Yolan Witterholt

Elk jaar komen er in Nederland tienduizenden stiefgezinnen bij, in alle mogelijke samenstellingen. Gedreven door de liefde kiezen twee mensen voor een nieuw leven en blijmoedig nemen ze elkaars kinderen `erbij . Zo moeilijk kan het toch niet zijn om die in je hart te sluiten? Maar na de eerste euforie ontstaan er situaties die onvermijdelijk vragen om heftig slikken of een ijzeren zelfbeheersing. Liefde voor je partner leidt nu eenmaal niet vanzelfsprekend tot liefde voor de bijbehorende kinderen. Herrie ligt op de loer. Al was het maar omdat de wederzijdse exen ook nog een vinger in de pap hebben. In het Handboek voor de moderne stiefmoeder toont journalist en ervaringsdeskundige Yolan Witterholt wat er op je pad kan komen tijdens de eerste jaren van een stiefgezin. Met humor en relativeringsvermogen vertelt ze over de voetangels en klemmen. Daarnaast geeft ze vele nuttige adviezen en vertelt ze openhartig over haar eigen `dubbele stiefgezin . Witterholt laat zien dat er met vallen en opstaan wel degelijk iets overblijft waar je zelfs van kunt genieten.
Yolan Witterholt is journalist en tekstschrijver. Ze schreef onder meer voor Esta, J/M, Red en de Volkskrant en publiceerde eerder drie boeken over (stief)moederschap en gezinsleven, waaronder Kinderen cadeau. Ze heeft zelf vier kinderen en is daarnaast stiefmoeder van twee kinderen.