ISBN: 9789066115873
Kijk op Boeken Auteur: P.A. Van Den Heuvel

THE COLLEGE

Bijzonder portret van een bijzonder hotel

The College Hotels is uniek in zijn soort. Op een prachtige plek in Amsterdam-Zuid huist het hotel in een fraaie school uit 1895. Alleen al het interieur is een omweg waard, om niet te spreken van de bar en het restaurant waarin topchef Schilo van Coevorden de moderne Hollandse keuken op tafel tovert.

The College Hotel is niet voor niets in een oude school gevestigd. Op enkele professionals na, bestaat het voltallige personeel uit studenten, zowel van de verschillende hotelscholen als van de roc's, vmbo's en koksscholen. Alles wordt gedaan door studenten: van de schoonmaak, de keuken en kamer tot aan de elektriciteit.

In samenwerking met The College Hotel en de Stein Group, heeft inmerc zich gecommitteerd aan een boek over dit bijzondere hotel met als voorwaarde dat dit boek ook gemaakt wordt door studenten. De teksten komen van een stagiaire van de School voor Journalistiek in Utrecht, de fotografie en vormgeving worden verzorgd door studenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Zelfs het drukproces wordt behandeld door leerling-drukkers van het Media Collega in Amsterdam.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Vandaag voor 12.00u besteld, vandaag verzonden.
Over de staat van onze artikelen
 1. Boeken zijn altijd tweedehands en afkomstig van particulieren, kringloopwinkels en overtollige voorraad van boekhandels. Klik hier voor meer informatie over wat er allemaal aan een boek kan mankeren.
Hoe werkt kopen bij Drie voor een Tientje?
 1. U betaalt 8 euro voor één boek, exclusief verzendbijdrage.
 2. U betaalt 9 euro voor twee boeken, exclusief verzendbijdrage.
 3. U betaalt 10 euro voor drie boeken, exclusief verzendbijdrage.
 4. Elk extra boek koopt u voor 3,33 euro.
Verzendbijdrage
 1. NL: € 6,25 met DHL.
 2. Verzending naar Belgie is niet mogelijk
 • subtitles product.description
  Auteur: P.A. Van Den Heuvel

  THE COLLEGE  Bijzonder portret van een bijzonder hotel  The College Hotels is uniek in zijn soort. Op een prachtige plek in Amsterdam-Zuid huist het hotel in een fraaie school uit 1895. Alleen al het interieur is een omweg waard, om niet te spreken van de bar en het restaurant waarin topchef Schilo van Coevorden de moderne Hollandse keuken op tafel tovert.  The College Hotel is niet voor niets in een oude school gevestigd. Op enkele professionals na, bestaat het voltallige personeel uit studenten, zowel van de verschillende hotelscholen als van de roc's, vmbo's en koksscholen. Alles wordt gedaan door studenten: van de schoonmaak, de keuken en kamer tot aan de elektriciteit.  In samenwerking met The College Hotel en de Stein Group, heeft inmerc zich gecommitteerd aan een boek over dit bijzondere hotel met als voorwaarde dat dit boek ook gemaakt wordt door studenten. De teksten komen van een stagiaire van de School voor Journalistiek in Utrecht, de fotografie en vormgeving worden verzorgd door studenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Zelfs het drukproces wordt behandeld door leerling-drukkers van het Media Collega in Amsterdam.
 • library_books Kenmerken
  Verschijningsdatum mei 2008
  Uitgever Inmerc
  Taal Engels
  Subtitel The College Hotel
  Illustrator Els Hofman
  Illustraties Met illustraties
  Rubriekspad <Boeken><Kookboeken>
  Druk 1
  Category Kookboeken
  Category Boeken
  Bindwijze Hardcover
  Auteur P.A. Van Den Heuvel
  Afmetingen 28,2 x 16,8 x 1,4 cm
  Aantal pagina's 119 pagina's
  NUR 680
 • label Onderwerpen