Helaas hebben we op dit moment geen exemplaar van dit boek liggen.

ISBN: 9789038916057
Kijk op Boeken Auteur: M. van Soesbergen

Dominicaanse Republiek
De Dominicaanse Republiek, iets groter dan Nederland, ligt in de helderblauwe Caribische Zee. Met zijn witte stranden is het een fantastisch vakantieland, waar meer te doen is dan alleen in de zon liggen. Watersporten aan de kust bij Puerto Plata en Punta Cana zijn erg populair. Mountainbikers en wandelaars kunnen de hoogste berg van het Caribisch gebied, de Pico Duarte, beklimmen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het zoute Enriquillomeer en op het schiereiland Samana. Voor de historieliefhebbers zijn er rotstekeningen en sporen van piraten, slavernij en het verblijf van Columbus in Santo Domingo. De mengeling van Spaanse, Afrikaanse en Noord-Amerikaanse invloeden is nog duidelijk voelbaar. Merengue- en bachatemuziek hoor je op elke straathoek en carnavalsfeesten worden uitbundig gevierd.

Deze uitstekende gids leidt je vakkundig tussen de krokodillen, bananen, sigaren, merenque, zandstrandjes en Columbus-relikwieën door.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Vandaag besteld, morgen verzonden.
 • subtitles product.description
  Auteur: M. van Soesbergen

  Dominicaanse Republiek

  De Dominicaanse Republiek, iets groter dan Nederland, ligt in de helderblauwe Caribische Zee. Met zijn witte stranden is het een fantastisch vakantieland, waar meer te doen is dan alleen in de zon liggen. Watersporten aan de kust bij Puerto Plata en Punta Cana zijn erg populair. Mountainbikers en wandelaars kunnen de hoogste berg van het Caribisch gebied, de Pico Duarte, beklimmen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het zoute Enriquillomeer en op het schiereiland Samana. Voor de historieliefhebbers zijn er rotstekeningen en sporen van piraten, slavernij en het verblijf van Columbus in Santo Domingo. De mengeling van Spaanse, Afrikaanse en Noord-Amerikaanse invloeden is nog duidelijk voelbaar. Merengue- en bachatemuziek hoor je op elke straathoek en carnavalsfeesten worden uitbundig gevierd.  Deze uitstekende gids leidt je vakkundig tussen de krokodillen, bananen, sigaren, merenque, zandstrandjes en Columbus-relikwieën door.
 • library_books Kenmerken
  NUR 514
  Aantal pagina's 293 pagina's
  Afmetingen 21,1 x 12,6 x 1,9 cm
  Auteur Mariette van Soesbergen
  Auteur M. van Soesbergen
  Bindwijze Paperback
  Category Boeken
  Category Reisgidsen
  Category Reizen
  Product lengte 211
  Product breedte 126
  Product hoogte 19
  Gewicht (gr) 467
  Druk 1
  Extra groot lettertype Nee
  Rubriekspad <Boeken><Reizen><Reisgidsen>
  Illustraties Met illustraties
  Kaarten inbegrepen Ja
  Taal dut
  Publicatiedatum 20050723
  Taal Nederlands
  Thema Subject Code WTH
  Uitgever Elmar
  Verschijningsdatum juli 2005
 • label Onderwerpen